U bevindt zich hier:

Aansluiting Alpha Consultancy bij 360Vastgoed

We bundelen onze krachten en zetten we ons samen in om vastgoed in Nederland duurzamer te maken en te werken aan onze gezamenlijke missie: Huisvesting van waarde.

Alpha Consultancy heeft zich, na 15 jaar opererend als zelfstandig adviesbureau, formeel aangesloten bij 360Vastgoed.

Een belangrijke stap in de doorontwikkeling van de organisatie en onze mensen. De expertise van Alpha Consultancy en van de aan 360Vastgoed gelieerde bureaus zijn complementair, waardoor wij samen onze opdrachtgevers nog beter kunnen adviseren en begeleiden bij de toenemende complexiteit van huisvestingsvraagstukken. Door de bundeling van expertises zijn wij continu in staat om onze bijdrage te leveren aan de landelijke en internationale klimaatafspraken ten aanzien van vastgoed.

Alpha Consultancy, gevestigd in Zwolle, is een adviesbureau gespecialiseerd in energie- en onderhoudsadvies in bestaand vastgoed. Zij ondersteunt en ontzorgt bij bouwkundige, civieltechnische en energetische (onderhouds-)vraagstukken. Proactief praktische en financieel verantwoorde maatwerkoplossingen zoeken voor het duurzame beheer en onderhoud van vastgoed. Meer informatie op www.alphaconsultancy.nl, of neem rechtstreeks contact op met Peter Roest via 038 - 453 25 35.

 

 


Peter Roest

directeur

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2022 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring