U bevindt zich hier:
  • Home
  • Home
  • Actueel
  • Advisering gemeente Apeldoorn bij Beheer & Onderhoud parkeergarages

Advisering gemeente Apeldoorn bij Beheer & Onderhoud parkeergarages

Gebouwinspecties conform NEN2767 en Meerjaren Onderhoudsplanning

De gemeente Apeldoorn exploiteert diverse parkeergarages in- en rondom de binnenstad van Apeldoorn. Deze parkeergarages zijn voorzien van de nodige gebouwgebonden installaties welke van belang zijn voor de veiligheid en continuïteit van de parkeergarages. De gemeente wenst het (contract)onderhoud aan de gebouwgebonden installaties mogelijk te herzien. Hiervoor is het van belang dat inzicht wordt gecreëerd in de aanwezige installaties alsmede de technische staat en bijhorende onderhoudsbehoefte hiervan.

Inmiddels heeft BWE de staat van onderhoud van alle parkeergarages in kaart gebracht door een NEN2767-inspectie uit te voeren. Vervolgens is ook een MJOP opgesteld waarmee de onderhoudsbehoefte op de lange termijn inzichtelijk is.

Naast inzicht in de onderhoudskosten kan de inspectiedata ook gebruikt worden om elementenlijsten te genereren welke geschikt zijn voor een tender van het contractonderhoud. Zo wordt de inspectiedata dubbel zo efficiënt gebruikt.

De werkzaamheden bestonden zodoende uit:
• Integrale gebouwinspecties conform NEN2767
• Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)
• Organisatie Beheer & Onderhoud

Wilt u meer informatie over dit project of over onze dienstverlening neem dan contact met BWE Adviseurs gebouwbeheer op.


Ludo Velthuis

inspecteur - adviseur

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2021 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring