U bevindt zich hier:

360Vastgoed en de Dag van de Duurzaamheid Onderwijs

360Vastgoed geeft al jaren op dagelijkse basis vorm aan duurzaamheid in het onderwijs.

Niet alleen vandaag, maar 365 dagen per jaar werken wij vanuit onze 360° visie aan het verduurzamen van onderwijshuisvesting in Nederland. Werken met (mensen uit) het onderwijs betekent dat wij vorm kunnen geven aan huisvesting van waarde, omdat een schoolgebouw zoveel meer is dan alleen maar vastgoed. Wij gaan voor het schoolgebouw met de beste rapportcijfers. En daarvoor moeten we duurzaam ontwikkelen, op allerlei onderdelen. Van belang is dat we een balans zoeken tussen de wensen van de gebruiker, de impact op milieu/klimaat en de economische context,.

Een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden in dat kader zijn:

Daarnaast is collega Matthijn Aerts actief als gastdocent bij Saxion. Deze samenwerking is het resultaat van de doelstelling van Saxion om het bedrijfsleven meer bij haar opleidingen te betrekken en het streven van 360Vastgoed naar duurzame ontwikkeling. Wij willen daartoe graag een actieve bijdrage leveren aan integraal onderwijs. Zo werken we bijvoorbeeld samen aan onderzoeksthema's rondom circulair bouwen en assetmanagement. In dat kader brengen we ook eigen casuïstiek in, welke het werkveld voor de studenten zichtbaar en tastbaar maken. Het project 'Alliander het Bellevue' is een mooi voorbeeld daarvan.

Meer weten over de Dag van de Duurzaamheid Onderwijs? Ga naar de speciale website, waar de verschillende acties te zien zijn die in dit kader vandaag worden ondernomen.

 


Tim de Veen

Adviseur Duurzaamheid

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2022 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring