U bevindt zich hier:

Klimaatadvies Grote Kerk te Veere

De Grote Kerk in Veere dateert uit de 15de eeuw en is een rijksmonument. De Grote Kerk is eigendom van Stiching Monumenten Bezit en heeft een culturele bestemming. De plannen van de opdrachtgever zijn om de kerkzaal meer te gebruiken voor bijvoorbeeld concerten, ballet- en theatervoorstellingen en exposities. De authentieke elementen mogen door de benodigde aanpassingen niet verloren gaan.

Het project

Om het voor gebruikers en bezoekers tijdens de culturele evenementen aangenaam te maken moet de verwarmingsinstallatie aangepast worden. Ook de elektrotechnische installatie moet toereikend zijn voor het veranderde gebruik van de kerk. Het gebouw moet toekomstbestendig worden. Denk aan diverse plaatsen waar het podium opgesteld moet kunnen worden voor de verschillende voorstellingen.

Door ingenieursbureau Physitec is een advies uitgebracht voor de verwarmingsinstallatie. In deze fase werken wij dit advies uit tot een technisch bestek voor de verwarminginstallatie en de elektrotechnische voorzieningen. De opdrachtgever wil starten met de culturele evenementen in de zomer van 2018.

Wilt u meer informatie over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact met ons op of met één van onze adviseurs.


Bert Vlijm

Projectleider

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2021 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring