U bevindt zich hier:

360Vastgoed en OWC sluiten sponsorovereenkomst

Per 2 februari gaat 360Vastgoed een samenwerking aan met OWC, de Oldenzaalse WielerClub.

Sponsorovereenkomst OWC
360Vastgoed, bestaande uit Firm, SBM, BDA en BWE, gaat per 2 februari een samenwerking aan met OWC, de Oldenzaalse WielerClub. Een club waar vele mooie namen aan verbonden zijn (zoals Rudi Kemna, Hennie Kuiper en Tom Veelers), maar waar er tevens een goede balans is tussen maatschappelijke verantwoordelijkheid en de focus op (sportief) succes. We zien daarin een duidelijke parallel met de bedrijven van 360Vastgoed. 

Sportieve en maatschappelijke waarde
360Vastgoed, een collectief van vier organisaties die werken aan de huisvestingsvraag van klanten, is landelijk werkzaam, maar heeft haar roots in Twente liggen. De samenwerking met OWC sluit hier goed op aan, omdat OWC over een sterk Twents netwerk beschikt én een team heeft met landelijke ambitie. Onze opdrachten hebben altijd impact op de maatschappij, huisvesting raakt immers iedereen. OWC biedt een podium voor alle afdelingen van de wielersport en met kernwaarden als respect en transparantie is er volop raakvlak met 360Vastgoed. Dat betekent dus dat we niet alleen werken aan huisvesting van waarde, maar ook aan maatschappelijke en sportieve waarde.

Sponsoring
Vrijdag 2 februari 2018 is de eerste stap in een mooie samenwerking. Zo staat het logo van 360Vastgoed op de nieuwe tenues van OWC. Bij evenementen staan we op reclameborden en worden we omgeroepen. Kijk voor meer informatie over OWC op hun site: http://www.owc-oldenzaal.nl

Foto: ondertekening contract
V.l.n.r.: Jeroen Huiskes (360Vastgoed), Lars Bekhuis (OWC), Sander van Kessel (360Vastgoed)

Ondertekening contract OWC

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2021 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring