U bevindt zich hier:

Start bouw King Nonwovens in Zeewolde

Binnenkort start de nieuwbouw van 13.900 m² bedrijfshal voor King Nonwovens te Zeewolde ter vervanging van een 4-tal bestaande gebouwen in Lelystad. Voor dit project zijn door Bordewijk De Adviseurs advieswerkzaamheden uitgevoerd voor de technische installaties en bouwfysica vanaf de fase voorlopig ontwerp.

Medio 2016 heeft Bordewijk De Adviseurs opdracht ontvangen van Aan de Stegge bedrijfshuisvesting te Twello voor de advisering over de installatie-techniek en de bouwfysische aspecten voor de nieuwbouw van een bedrijfshal voor King Nonwovens te Zeewolde. Op verzoek van de opdrachtgever hebben we samen met Aan de Stegge gezocht naar een turn-key oplossing. De nieuwbouw bestaat uit 7.500 m² opslaghallen voor opslag van de ruwe producten, 2.500 m² magazijn met expeditie, 2.900 m² productie en 1.000 m² kantoor. Centrale vraag was een comfortabel en kosteneffectief ontwerp waarbij ook de exploitatiekosten voor 15 jaar zijn meegenomen.

Door de goede voorbereiding en nauwe samenwerkiing van het ontwerpteam kan de realisatie vanaf maart 2017 en de geplande Turn-Key oplevering begin oktober 2017 behaald worden.

Wilt u meer informatie over dit project of wat Bordewijk De Adviseurs voor u kan betekenen, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

 


Pascal Heg

Projectleider

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2021 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring