U bevindt zich hier:

Werkzaamheden voor Algemene Rekenkamer in beeld

Om het comfort en de duurzaamheid van een monumentaal pand te verbeteren, is het zaak om recht te doen aan de authenticiteit van een ruimte.

Om het comfort en de duurzaamheid van een monumentaal pand te verbeteren, is het zaak om recht te doen aan de authenticiteit van een ruimte. Dat betekent dat een airco in de Algemene Rekenkamer in Den Haag volledig zou misstaan: maar om deze ruimtes wel te blijven gebruiken gelden wel vergelijkbare wensen op het gebied van verkoeling.

We zijn daarom in gesprek gegaan met collega Bert Vlijm van Bordewijk De Adviseurs, die ons meeneemt in de aanpassingen die gedaan zijn bij de Algemene Rekenkamer. Door in de ontwerpfase vanaf het begin betrokken te zijn met het ontwerp is in samenwerking met de monumentenarchitect de Grootboekzaal gerenoveerd aan de hand van de hedendaagse technieken zonder inbreuk te doen aan het monumentale karakter van de Grootboekzaal. De aanpassingen zijn ondergebracht in drie categorieën: luchtbehandeling, electriciteit en vloerverwarming.

In onderstaande video horen we Bert Vlijm en zien we de aanpassingen die gedaan zijn én het eindresultaat - waarin de aanpassingen niet zichtbaar zijn. Vragen over onze ervaring met monumentaal vastgoed? Neem dan contact met ons op!Bert Vlijm

projectleider

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2021 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring