U bevindt zich hier:

Actueel

De laatste nieuwsberichten van 360Vastgoed.

Kennissessie 'Hittestress'

Door de opwarming van de aarde neemt niet alleen de gemiddelde temperatuur, maar ook de temperatuur van de warmste dagen van het jaar toe. Hoe ga je met hittestress om bij gebouwen?

Lees verder ›

Revitalisering en verduurzaming TCC Losser

De ambitie van het Twents Carmel College voor de locatie in Losser is ‘de basis op orde’. Zij wil een prettige en veilige leeromgeving bieden voor haar leerlingen en een optimaal klimaat voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder ›

BWE zet in op Rgd-BOEI

RgdBOEI® integreert verschillende inspectiemethodes zoals voor brandveiligheid, onderhoud en energie tot een integraal inspectierapport.

Lees verder ›

Start bouw King Nonwovens in Zeewolde

Binnenkort start de nieuwbouw van 13.900 m² bedrijfshal voor King Nonwovens te Zeewolde ter vervanging van een 4-tal bestaande gebouwen in Lelystad. Voor dit project zijn door Bordewijk De Adviseurs advieswerkzaamheden uitgevoerd voor de technische installaties en bouwfysica vanaf de fase voorlopig ontwerp.

Lees verder ›

Subsidie extern advies verduurzaming scholen

Wilt u als schoolbestuur primair of voortgezet onderwijs uw bestaande school verduurzamen of verfrissen? Vanaf 3 oktober 2016 kunt u subsidie aanvragen voor de inhuur van extern advies over verduurzaming en verfrissing van scholen. BWE helpt u hierbij!

Lees verder ›

Het Kompas

Vijf zorgverleners die samen een bijdrage willen leveren aan een gezonde en fitte wijk starten samen een gezondheidscentrum. Firm heeft hen ondersteund bij het opstellen van de business case voor dit centrum en bij het aantrekken van de gewenste financieringen voor de realisatie van het plan.

Lees verder ›

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring