U bevindt zich hier:

360Vastgoed steunt Delta Wereldscholen

Samen leren voor de wereld van morgen

Samen leren voor de wereld van morgen. De Stichting Delta Wereldscholen ontwikkelt, stimuleert en houdt (internationale) samenwerkingsverbanden tussen scholen van de Delta Scholengroep en andere (wereld)scholen in stand en geeft daarmee invulling aan wereldburgerschap en duurzame ontwikkelingsdoelen waaronder het recht op onderwijs. Een ambitie die past bij de waarden van 360Vastgoed.

Met onze continue bijdrage aan onderwijsprojecten en aandacht voor duurzame ontwikkeling, levert 360Vastgoed daarom graag een bijdrage aan de werkzaamheden van de stichting.

Jeroen Huiskes, partner bij 360Vastgoed, vertelt waarom dit zo belangrijk is: "Elke dag gaan mijn dochters naar school. In Nederland is dat heel normaal, maar ik besef me heel goed dat dit niet overal ter wereld het geval is. Ik merk ook binnen onze organisatie de behoefte om ergens aan bij te dragen, groter dan alleen onze directe werkzaamheden. We hebben een verantwoordelijkheid om een positieve impact te hebben op het welzijn van de mens en de aarde. Door Stichting Delta Wereldscholen te steunen zetten we een stap in die richting."  

Meer informatie over stichting Delta Wereldscholen is te vinden op www.deltawereldscholen.nl.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring