U bevindt zich hier:

Deelnemer bij Pioneering - samen vernieuwen we de bouw

Zo'n 120 bedrijven en instellingen werken actief samen aan de vernieuwing van de bouw en onderwerpen als de energietransitie.

360Vastgoed is deelnemer geworden bij Stichting Pioneering. De kracht van Pioneering is dat ondernemers, kennisinstellingen, overheid èn opdrachtgevers met elkaar samenwerken. Zo'n 120 bedrijven en instellingen werken actief samen in tien verschillende projectgroepen, de ''werkplaatsen" van Stichting Pioneering. De deelnemende partijen delen hun kennis in verschillende business cases en ontwikkelen samen nieuwe werkwijzen en producten.

Pioneering is hèt platform van kennis delen en ontwikkelen voor alle partijen in Overijssel en Gelderland, zodat nieuwe methodieken leiden tot een sterke marktpositie van de Oost-Nederlandse bouwsector. Samen met Pioneering leveren we een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken door het uitvoeren van diverse innovatieprogramma's en activiteiten.

De bouw is economisch gezien een belangrijke sector voor Oost-Nederland. Een aanzienlijk deel van de beroepsbevolking is direct of indirect werkzaam in de bouw. De marktpositie van de bouw wordt in deze regio door veel factoren beïnvloed. Klimaatveranderingen vragen om bewuster gebruik van grondstoffen en het aanboren van schone energiebronnen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op maar wat kunnen of moeten we er mee?

Ben je benieuwd naar de visie van 360Vastgoed op duurzaam ontwikkelen? Lees dan hier verder.

 


Tim de Veen

Adviseur

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring