U bevindt zich hier:

Herontwikkeling Markt-Kapittelhof

Centrumontwikkeling ‘wonen in het Hart van Rooi’ te Sint-Oedenrode. SBM verzorgt ontwikkel- en bouwkostenadvies van initiatief tot aan realisatie.

Hart van Rooi

Het plan dat de naam ‘Hart van Rooi’ heeft gekregen, bestaat uit ongeveer 64 appartementen. Zoals het er nu uitziet worden deze verdeeld in circa 25 sociale huur-, 4 sociale koop- en zo’n 35 vrije sectorwoningen. Daarnaast komt er ongeveer 600 m² commerciële ruimte op de begane grond. Bij de uitwerking van het stedenbouwkundig plan is ook goed nagedacht over het parkeren, dit wordt ondergronds opgelost. Op deze manier kan de openbare ruimte goed besteed worden en een prachtig parkachtig karakter krijgen.

Projectontwikkelaar Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling BV heeft het gerenommeerde architectenbureau Leenders Architecten uit Veghel geselecteerd om het project te ontwerpen. De uitwerking van het project zal in bouwteamverband plaatsvinden.

Rol van SBM

SBM Bouw- en vastgoedmanagers is gevraagd om tijdens de ontwikkelfase het bouwkostenadvies te verzorgen. Onder haar werkzaamheden behoren het in beeld brengen van:

• De stichtingskosten in de initiatieffase (NEN 2631)
• De budgetramingen in de initiatieffase o.b.v. NL-SfB elementenmethode (bouw- en installatiekosten)
• Het vervaardigen van elementenramingen in de fasen Voorlopig en Definitief ontwerp
• Het adviseren over plan en/of kostenoptimalisaties

Wilt u meer informatie over dit project of wat SBM voor u kan betekenen, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.


Jeroen Huiskes

Adviseur

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring