U bevindt zich hier:

Modernisering Het Twentehuis te Enschede, nieuw werkconcept, verduurzaming en circulariteit.

In het Twentehuis in Enschede is de Regio Twente gevestigd. Regio Twente is het samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten met een verzorgingsgebied van ruim 626.000 inwoners.

In het Twentehuis in Enschede is de Regio Twente gevestigd. Regio Twente is het samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten met een verzorgingsgebied van ruim 626.000 inwoners. Voor én met hen vervult ze werkzaamheden op een heel breed gebied: economische zaken, volksgezondheid, jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning, recreatie en toerisme en vrijetijdseconomie.

Vanuit haar kernwaarde ‘Samen werken aan een gezonde, leefbare en bereikbare regio’ werkt zij met ongeveer 600 medewerkers aan een vitaal Twente voor alle inwoners van de Twentse gemeenten. Een deel van haar medewerkers zijn werkzaam in Het Twentehuis, dat gezien de leeftijd toe is aan een modernisering en men wenst een nieuw werkplekconcept te introduceren.

Project
Het project bestaat uit een interne modernisering van de kantooromgeving waarbij Regio Twente tevens volgens een nieuw werkconcept introduceert dat samenwerking en ontmoeten te bevordert. De kantooromgeving met een omvang van ca. 5.000 m² VVO wordt duurzaam gemoderniseerd. Comfort, duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijke aspecten bij de uitwerking van het project. Er worden naast bouwkundige ingrepen ook installatietechnische aanpassingen gedaan om het comfort voor de gebruikers te optimaliseren. 

Rol van SBM
SBM Bouw- en vastgoedmanagers adviseert en begeleidt Regio Twente bij de modernisering van het Twentehuis, waarbij SBM navolgende diensten verzorgt;
• Projectmanagement
• Advies verduurzaming en circulariteit
• Kostenmanagement
• Advies bouwfysica, akoestiek en installatietechniek
• Advies en ondersteuning in het aanbestedingstraject
• Directievoering en toezicht

Wilt u meer informatie over dit project of over onze dienstverlening neem dan nu contact op.

 


Matthijn Aerts

Adviseur

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring