U bevindt zich hier:

SBM ondersteunt Medlon bij herhuisvesting laboratorium

Medlon grijpt tevens de gelegenheid 'Het Nieuwe Werken' te implementeren

Medlon is het laboratorium dat medische diagnostiek levert van bloedafname tot uitslag voor patiënten van huisartsen, specialisten en organisaties als Arbodiensten, Healthcare, etcetera. Bovendien heeft Medlon een eigen trombosedienst met doseeradviseurs en schoolt Medlon patiënten tot zelf meten en zelf doseren.

Project
Momenteel is zij met haar vestiging Enschede gevestigd in het voormalig ziekenhuis aan het Ariensplein te Enschede. In verband met verkoop van de huidige locatie verhuist men naar het nieuwe ziekenhuis aan de Haakbergerstraat. Medlon grijpt deze gelegenheid aan tevens om Het Nieuwe Werken passend bij de organisatie te implementeren. De totale oppervlakte voor herhuisvesten laboratorium en kantoorruimte bedraagt ca. 3000m².

Rol van SBM
Recente ervaringen van SBM op het gebied van transformeren naar 'Het Nieuwe Werken' bij o.a. Thales, Alliander en Vitens heeft Medlon doen besluiten SBM in te schakelen voor ondersteuning op het gebied van projectmanagement, kostenmanagement en facilitaire ondersteuning.

Wilt u meer informatie over dit project of over onze dienstverlening neem dan nu contact op.

 


Matthijn Aerts

Adviseur

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring