U bevindt zich hier:
  • Home
  • Home
  • Actueel
  • Woonzorg Nederland ondertekent samenwerking met Reasult en aanbestedingspartners KWK Huisvesting, Trevian en SBM.

Woonzorg Nederland ondertekent samenwerking met Reasult en aanbestedingspartners KWK Huisvesting, Trevian en SBM.

Data gestuurd werken steeds toegankelijker

Amstelveen, 13 juni 2023 - Woonzorg Nederland heeft, op de vastgoedbeurs Provada, een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Reasult, marktleider van financiële analyse- en prognosesoftware. Woonzorg Nederland tekende hiernaast een raamovereenkomst met KWK Huisvesting, Trevian en SBM Bouw- en vastgoedmanagers voor het begeleiden van de aanbestedingen van haar vastgoedprojecten via het Mercell platform. Een transitie die Woonzorg Nederland verder inzet naar data gestuurd werken.

Woonzorg Nederland heeft een scherpe visie op data gestuurd werken. Woonzorg wil meer standaardiseren en meer gaan automatiseren, efficiënter werken met de toepassing van systemen. Het softwarepakket van Reasult ondersteunt bij het maken van financiële prognoses en analyses. Eerder ondertekende Woonzorg Nederland een overeenkomst met Mercell als inkoopplatform. Op de Provada is de overeenkomst met softwareleverancier Reasult ondertekend. Woonzorg Nederland tekende hiernaast een raamovereenkomst met KWK Huisvesting (in samenwerking met Significant Synergy), Trevian en SBM Bouw- en vastgoedmanagers voor het begeleiden van de aanbestedingen van haar vastgoedprojecten via het Mercell platform.

”Door deze nieuwe samenwerkingen aan te gaan kunnen we real time grip houden op de vastgoedprojecten en onze bijdrage in het leveren van seniorenwoningen en de kwaliteit van ouderenhuisvesting in Nederland vergroten”, aldus Cees van Boven, bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland.

“Vanuit onze rol als huisvestingsregisseur ontzorgen wij, samen met Significant, Woonzorg Nederland graag door het proces van aanbesteden naar ons toe te trekken. Er zit altijd meer in samenwerking!”, aldus Jeroen van Kessel, directeur KWK Huisvesting.

Stephan Deen, directeur Trevian: ”We zijn verheugd te mogen begeleiden bij vastgoedproject aanbestedingen van Woonzorg Nederland en hiermee een bijdrage kunnen te leveren aan haar ambities”.

Sander van Kessel, adviseur - directeur, en Jeroen Huiskes, adviseur - partner bij SBM Bouw- en vastgoedmanager: “We zijn zeer content met de ondertekening van deze overeenkomst; een mooi moment in onze inmiddels jarenlange samenwerking met Woonzorg Nederland. Wij gaan met veel enthousiasme aan de slag om Woonzorg Nederland ook de komende jaren te ondersteunen bij haar opgave.”


Sander van Kessel

Adviseur - directeur

NEEM CONTACT OP

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring