U bevindt zich hier:

Onze ontwerpvisie

Vanuit het perspectief van de gebruiker, procesmatig, integraal richting huisvesting van waarde.

Onze aanpak
De aanpak van Bordewijk De Adviseurs is er constant op gericht om huisvesting van waarde te realiseren. Vanuit deze visie vullen we onze projecten in, samen met opdrachtgevers en andere bouwpartners zodat behoeften en wensen worden vertaald naar de gewenste projectaanpak en haalbare ontwerpen. De adviseurs van Bordewijk De Adviseurs zijn betrokken en luisteren naar de wensen van opdrachtgevers en eindgebruikers waarbij we het verschil maken door een persoonlijke benadering. Deze integrale aanpak zorgt voor een optimaal samengaan van de architectonische vormgeving, installatietechniek, inrichting en gebruikerswensen resulterend in klantspecifieke, maakbare en haalbare ontwerpen.

Wij adviseren en begeleiden u in elke fase van het bouwproces. Of het nu gaat om het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek, het ontwikkelen van nieuwbouw of verbouwplannen of het beheer en onderhoud van uw gebouwen. Wij helpen u in iedere fase de juiste keuzes te maken en deze op een juiste wijze te vertalen naar ontwerpen.

Wilt u meer weten over Bordewijk De Adviseurs neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van Bordewijk De Adviseurs.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring