U bevindt zich hier:

Waarom Bordewijk De Adviseurs

Bordewijk De Adviseurs denkt niet vanuit techniek, maar vanuit de impact die zij realiseren ten gunste van de gebruiker.

Waarom?
Mensen brengen een gebouw tot leven en geven het waarde. Dus de beste manier om huisvesting van waarde te creƫren is om het zo gezond, comfortabel, prettig, duurzaam en veilig mogelijk te maken voor de mensen die erin leven en werken. Voor nu en in de toekomst.

Hoe?
Wij zijn ingenieurs en adviseurs die vanuit onze kennis van het primaire proces van onze klanten, vanuit een rijke historie in installatietechniek en bouwfysica en vanuit onze menselijke kwaliteiten het technische hart van gebouwen zo ontwerpen dat huisvesting optimale waarde krijgt voor de mensen die erin leven en werken. En daarmee voor de eigenaar.

Wat?

  • Mensen maken Bordewijk De Adviseurs. Wij zijn de ingenieurs en adviseurs met een ontwerpvisie op installatietechniek en bouwfysica die altijd redeneert vanuit de gebruiker.
  • Altijd de meest up-to-date kennis over installatietechniek en bouwfysica aan tafel.
  • Altijd met het grootst mogelijke respect voor de bestaande bouw en architectuur.
  • Bordewijk De Adviseurs heeft een rijke historie en groot trackrecord in monumentaal vastgoed.
  • Doordat we onderdeel zijn van 360Vastgoed, kunnen we altijd de kennis aansluiten die nodig is om huisvesting in de breedte van meer waarde te maken.

Wilt u meer weten over Bordewijk De Adviseurs neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van Bordewijk De Adviseurs.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring