U bevindt zich hier:

Advies

Praktische adviezen door ruime ervaring met onderhoudsprojecten.

Praktische adviezen
BWE Adviseurs gebouwbeheer adviseert op het gebied van gebouwbeheer en onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden installaties. Met haar adviezen staat zij garant voor het waarborgen van de kwaliteit en functionaliteit van uw vastgoed. Kenmerkend zijn haar praktisch toepasbare adviezen dankzij ruime kennis en ervaring op het operationele gebied.

Hoe? 
BWE richt zich op de integrale benadering tussen de gebouwgebonden installaties en het gebouw. Kennis van bouwkunde-, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en bouwfysica zijn bij haar gebundeld en gekoppeld aan ruime praktijkervaring, waarmee BWE een unieke positie invult. Van hieruit wordt voor de opdrachtgever een optimale prestatie nagestreefd tussen investeringen en gebruik. Centraal staan de thema’s veiligheid, comfort en beleving. Hierdoor ontstaat voor de eindgebruiker een prettig leefklimaat en positieve beleving.

Specialismen
BWE beschikt ook over diverse specialismen zoals specifieke kennis van brandveiligheid, veiligheid elektrische installaties (NEN 1010 en NEN 3140) binnenklimaat (onderzoek naar klimaatklachten), duurzaamheid, energieadvies, en gebouwbeheersystemen. Kenmerkend hierbij is haar praktische insteek.

Meer weten
Wilt u meer weten wat BWE voor u kan betekenen op het gebied van beheer en onderhoud? Neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van BWE.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring