U bevindt zich hier:

Gebouwbeheer & Onderhoud

Effectief beheer en onderhoud van huisvesting: een continu proces.

Volop in beweging
Uw organisatie is volop in beweging en uw huisvesting dient hier op te worden afgestemd. Dit is geen eenmalig proces, maar juist een continu proces waar beheer en onderhoud een primaire rol in speelt. Dit zorgt ervoor dat uw huisvesting altijd van toegevoegde waarde blijft voor uw dagelijkse bezigheden: ondernemen. Op praktijkgerichte wijze helpt BWE uw beheer en onderhoud vormgeven.

Advies beheer & onderhoud
Het beheer en onderhoud van een pand reikt verder dan alleen de technische uitvoer. Misschien heeft u als gebouwbeheerder of manager het doel om de energiekosten te verlagen. Mogelijk dient het klimaat in de verschillende gebouwen te worden verbeterd. Wat uw vraag ook is, BWE is u graag van dienst bij het vergroten van uw inzicht in het onderhoud, maar ook de opzet van en de begeleiding bij de uitvoer ervan.

Afgestemd op de praktijk
Wij adviseren u bij het organiseren van het beheer en onderhoud van gebouwen. De manier waarop stemmen we nadrukkelijk af met uw langetermijnvisie, waarbij we de praktijk niet uit het oog verliezen.

Onderhoud & beheer van start tot uitvoering
Een Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) is één van de manieren waarop u het onderhoud van uw gebouw doelgericht kunt sturen. We waarborgen daarmee een doelmatige en doelgerichte inzet van (financiële) middelen. Wij vertalen uw eisen en wensen in een Programma van Eisen en een onderhoudsbestek op basis waarvan onderhoudspartners worden geselecteerd. Dit doen wij voor alle disciplines: bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en facilitair beheer en onderhoud. We begeleiden u bij de selectie van uw partners, wanneer gewenst.

Meer weten
Wilt u meer weten wat BWE voor u kan betekenen op het gebied van beheer en onderhoud? Neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van BWE.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2023 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring