U bevindt zich hier:

Waarom BWE

‘Van adviseren over beheer en onderhoud naar...’ samen met onze opdrachtgevers huisvesting continu optimaliseren.

Waarom?
Huisvesting wordt pas echt van waarde als het iedere dag weer optimaal presteert voor de mensen die erin leven en werken. En daarmee voor eigenaren. BWE ondersteunt en adviseert bij de aanpassingen, het beheer en het onderhoud die zorgen voor het optimaal presteren van huisvesting.

Hoe?
BWE is de adviseur met een integrale visie op het beheren en onderhouden van gebouwen en gebouwgebonden installaties. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat haar huisvesting optimaal binnen de kaders presteert. Voor mensen die het gebouw gebruiken, voor vastgoedmanagers en voor de eigenaren. Zo creëren wij huisvesting van waarde.

Wat?

  • BWE brengt continu de onderhoudsbehoefte van uw huisvesting in kaart en onderzoekt samen met u welke aanpassingen / interventies er nodig zijn om uw huisvesting optimaal te laten presteren.
  • We adviseren op het gebied van voorkomen, oplossen en genezen, op basis van grote kennis en visie en op basis van ruime ervaring in aanbestedingsstrategie en contractbeheer.
  • Wij werken in de gebieden van leef- en werkklimaat, techniek en gebouwprestaties. Altijd met een scherp oog op de veiligheid, wettelijke eisen en uw financiële mogelijkheden.
  • We hanteren verschillende servicemodellen, waarmee we altijd ‘naast u staan’ als nodig is.
  • We zijn als organisatie zo ingericht dat we kunnen helpen, maar u ook kunnen faciliteren om het zelf te doen als dat nodig is.
  • BWE bestaat 5 jaar en heeft langdurige klantrelaties. We weten door onze ervaring precies wat er nodig en mogelijk is om vastgoed optimaal te laten presteren.
  • BWE is onderdeel van 360Vastgoed en heeft daardoor alle kennis vlakbij die nodig is om naar het geheel van uw huisvesting te kijken.

Meer weten
Wilt u meer weten over BWE neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van BWE.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring