U bevindt zich hier:

Merkbelofte

De waarde van gebouwen is meer dan het financieel rendement welke ermee wordt behaald of de optelsom van stenen en grond. Veel opdrachtgevers kijken vandaag de dag veel bewuster naar de totale waarde van huisvesting. Deze gaat veel verder dan alleen het financieel rendement. Men is zich er steeds meer van bewust dat de impulsen uit een puur financieel gedreven systeem leiden tot wildgroei, maar ook tot onnodige zaken als leegstand of zelfs onbruikbaar geworden vastgoed. Dat moet en kan anders. Wij zijn Firm, SBM, Bordewijk De Adviseurs en BWE. Vier adviesbureaus die samen alle facetten rondom het realiseren en beheren van huisvesting bestrijken en die als collectief samen met hun opdrachtgevers een nieuwe realiteit willen bouwen in hoe Nederland naar de waarde van huisvesting kijkt.

Het collectief opereert vanuit het persoonlijk vakmanschap van iedere medewerker, waarbij we vanuit het specialisme op zoek gaan naar de generieke vraag van de klant. Op deze manier willen wij, met de klant, haar oplossing vinden en samen huisvesting van waarde creëren. Dit proces doen we transparant, met een positieve insteek en door goed te luisteren naar wat de klant wil. Authenticiteit en plezier zorgen voor een goede en open werkrelatie, met alle betrokkenen, te ontwikkelen en te behouden. Wij zijn 360Vastgoed. Samen staan wij voor huisvesting van waarde in alle opzichten. Voor de mensen die erin leven en werken, voor de omgeving, voor het milieu, voor de eigenaren en uiteraard ook voor het rendement.

Als collectief gaan wij voor de troepen uit om deze ‘nieuwe waarde van huisvesting’ herkenbaar en meetbaar te maken. En als individuele adviesbureaus zetten wij ons specialisme in om iedere dag weer, samen met onze klanten, te werken aan ‘huisvesting van waarde.’ Zodat er in Nederland vanaf vandaag alleen nog maar huisvesting gebouwd wordt die echt belangrijk is voor mensen. En dat we bestaand vastgoed opnieuw betekenis kunnen geven door ze nieuwe waarde te geven voor mensen.

Wij zijn 360Vastgoed. En wij gaan voor huisvesting van waarde. Gaat u mee?

 

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring