U bevindt zich hier:

Werken bij 360Vastgoed

Vacatures

Carrière maken in de bouw-, vastgoed-, of huisvestingsector?

En dat binnen een organisatie waarin jij de ruimte krijgt om te ontwikkelen in de richting die jij wilt? Die mogelijkheid krijg je binnen het netwerk van 360Vastgoed. Bij ons is jouw carrière niet persé een vooraf vastgelegd traject, maar een netwerk van 'tracks' waarbij overstappen altijd een optie is. Als jij de passie hebt, faciliteren wij je ontwikkeling!

Waar stap jij in?

Ons unieke netwerk maakt 360Vastgoed tot een heel aantrekkelijke werkgever. Niet alleen voor studenten en young professionals maar ook voor ervaren professionals in onze sector. Er is altijd wel een opstappunt te vinden dat aansluit op het verloop van jouw carrière - en welke volop perspectieven biedt voor het vervolg ervan.

Werken bij 360Vastgoed. Waarom?

360Vastgoed is een vooruitstrevende kennisorganisatie in Nederland op het gebied van het initiëren, ontwikkelen, realiseren en beheren van huisvesting.  Met een ondernemende cultuur waarin met lef en visie wordt geïnvesteerd in nieuwe diensten. Door de jaren heen is er een unieke synergie en samenwerking ontstaan waarin onze collega’s zichzelf continu ontwikkelen en ervaring opdoen. Want hoe goed onze faciliteiten ook zijn. We zijn ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken. 

Wat verwachten we?
Eigen route, eigen verantwoordelijkheid...

Al met al bepaalt bij 360Vastgoed iedereen zijn eigen route. Die route is voor iedereen net even anders. Dat moet ook, want geen twee mensen zijn gelijk. Maar bij het kiezen van deze eigen route hoort ook eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat je de regie over je toekomst zelf in handen neemt. En houdt, door steeds weer nieuwe dingen uit te proberen, niet bang te zijn om te blijven leren en ervoor te zorgen dat je optimaal inzetbaar blijft. Enerzijds door de vereiste kennis, vaardigheden en certificaten op peil te houden, anderzijds is het belangrijk om in de gaten te houden of de eigen kennis en vaardigheden op termijn nog wel nodig zijn binnen 360Vastgoed en onze sector als geheel. Wij helpen je daar graag bij.

We zijn altijd op zoek zijn naar talent. Vooral als jij kennis van techniek en bedrijfskunde combineert met de juiste instelling. Je brief, met curriculum vitae, is welkom via: info@360vastgoed.com

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring