U bevindt zich hier:

Bouwmanagement

Zij begrijpen wat het betekent om te bouwen en organiseren.

De discipline: bouwmanagement
Heeft u nieuwbouw-, verbouw- of renovatieplannen? Met de dienstverlening in de discipline bouwmanagement adviseert en begeleidt SBM u tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces. Dit doen zij vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

De bouw managen
Bij het managen van een huisvestings- of bouwproject komt er veel op u af. SBM kan het hele traject voor u uit handen nemen of u bij bepaalde fases (of onderdelen) begeleiden. Zij begrijpen wat het betekent om te bouwen en te organiseren. Bij SBM kunt u dan ook altijd rekenen op praktische adviezen en plannen die realistisch zijn. De diensten die zij op het gebied van bouwmanagement bieden zijn:

  • Programma van Eisen opstellen en beoordelen
  • Bouwprojectmanagement
  • Directievoering en toezicht
  • BIM management
  • Aanbestedingen en contractvorming
  • Kosten- en risicomanagement
  • Interimmanagement en detachering

Ook voor specifieke technische vragen waar u voor, tijdens of na de bouw tegenaan loopt, kunt u bij SBM terecht.

Volledig ontzorgen
Als u het bouwproces aan SBM overlaat, weet u zeker dat u huisvesting van waarde creëert. Zij helpen uw ideeën en wensen vertalen naar een gedegen Programma van Eisen (PvE). Hierin staat omschreven wat u precies wilt en waaraan het gebouw en bouwproject allemaal moet voldoen. Op basis van dit PvE selecteren zij voor u de meest geschikte ontwerp- en bouwpartners waarmee het gehele traject doorlopen kan worden. Tijdens het ontwerp- en bouwproces voorzien zij u van advies en staan zij u bij als bouwmanager. Zij managen het proces en zien er op toe dat ze - in samenwerking met u en de gekozen partners - tijdig tot het gewenste eindresultaat komen.

Meer informatie
SBM ondersteund niet alleen bij bouwmanagement, maar ook bij vastgoed- en huisvestingsmanagement. Zij zien de waarde voor gebruikers als de basis van gebouwen.

Wilt u meer weten over SBM neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van SBM.

 

 

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2023 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring