U bevindt zich hier:

Huisvestingsmanagement

Huisvesting dat elke dag presteert?

De discipline: huisvestingsmanagement
Om ervoor te zorgen dat uw vastgoed in conditie blijft en uw huisvesting een bijdrage blijft leveren aan de doelstellingen van uw organisatie ondersteunt SBM u met de discipline huisvestingsmanagement. Het resultaat is huisvesting van waarde.

Doelgericht huisvestingsmanagement
Huisvestingsmanagement is in elke sector anders. Wel staan de behoeftes van de gebruikers en bewoners (het gebruiks- en woongemak) centraal. De echte waarde zit vooral in wat het toevoegt aan de doelstellingen van de gebruikers. SBM zorgt ervoor dat het beschikbare budget niet alleen doelmatig maar juist ook doelgericht wordt ingezet.

Antwoord op de juiste vragen
Een euro kan maar één keer worden uitgegeven en SBM zorgt ervoor dat deze euro aan de juiste doelen wordt besteed. Hierin ligt een nadrukkelijke verbinding met haar discipline vastgoedmanagement. Wat zijn de toekomstplannen voor de huisvesting? Hoe kunnen wij er met het beschikbare budget voor zorgen dat de gebruikers optimaal van de huisvesting gebruik kunnen maken? Op deze en nog meer gerelateerde vragen geven zij concreet antwoord.

De diensten
Van beheer en onderhoud tot detachering, het dienstenpakket van SBM op het gebied van huisvestingsmanagement is veelzijdig. SBM is u niet alleen van dienst bij huisvestingsmanagement, maar ook bij bouw- en vastgoedmanagement. SBM is een advies- en managementbureau voor de bouw- en vastgoedsector en biedt meerwaarde in uiteenlopende sectoren.

Wilt u meer weten over SBM neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van SBM.

 

 

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring