U bevindt zich hier:

Merkbelofte

SBM helpt u om met behulp van huisvesting uw doelen te realiseren

Missie

SBM gelooft dat huisvesting op alle gebieden van waarde moet zijn. Maatschappelijk, financieel, investerings- en exploitatietechnisch, maar vooral ook voor de gebruikers of bewoners van een gebouw. Wij zien huisvesting niet als noodzaak, maar als één van de bedrijfsmiddelen om invulling en richting te geven aan de strategische doelen van organisaties. Samen met onze opdrachtgevers werken we iedere dag aan gebouwen die zowel financiële als inhoudelijke doelen realiseren. Wij zijn de partner van organisaties die huisvesting zien als een manier om impact te hebben om gestelde doelen te realiseren. Dit betekent dat wij willen weten wat er speelt in de wereld en de processen van onze opdrachtgevers, maar vooral ook wat er speelt bij hun klanten. Daar doen wij het tenslotte samen voor.

Ambitie

Alleen maar gebouwen die belangrijk zijn voor mensen
Wij doen er met onze opdrachtgevers alles aan om van Nederland een land te maken waarin wordt gebouwd voor langetermijnwaarde in plaats van kortetermijnrendement. Zo ontstaan er enkel gebouwen die ‘waardevol’ zijn voor iedereen die ermee te maken heeft.

Principes

Waar geloven we in?
SBM is een bedrijf met belangrijke waarden en principes die ons sturing geven in hoe wij iedere dag ons werk doen en samenwerken.

Wilt u meer weten over SBM neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van SBM.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring