U bevindt zich hier:

Vastgoedmanagement

Een vastgoedportefeuille hebben die vitaal is én blijft?

De discipline: vastgoedmanagement
SBM legt de verbinding tussen uw organisatiedoelen en een huisvestingstrategie die ‘optelt’. Samen met u geven we met vastgoedmanagement antwoord op de kernvraag: Hoe zorgen wij ervoor dat het vastgoed als bedrijfsmiddel helpt de doelen van de organisatie te bereiken? Het antwoord leidt vaak tot concrete nieuwe vragen die we vanuit onze kennis en ervaring samen met u beantwoorden.

  • Moet er worden verhuurd, verbouwd of uitgebreid?
  • Of moet er juist worden ingekrompen of verkocht?
  • Hoe kunnen we het beheer en onderhoud doelmatig en doelgericht organiseren?

Met een financiële analyse van de verschillende alternatieven helpen we u deze vragen te beantwoorden. We kijken niet alleen naar de investeringskosten, maar ook naar de exploitatiekosten en liquiditeitsprognoses. SBM zorgt ervoor dat u niet alleen de investering kunt doen, maar dat u ook de exploitatielasten kunt dragen.

Diensten vastgoedmanagement
De diensten van SBM die u helpen een antwoord te geven op bovenstaande en andere gerelateerde vragen staan hiernaast weergegeven. We hebben alle kennis en ervaring op het gebied van vastgoedmanagement in huis. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoedportefeuille in staat is zich voortdurend aan te passen aan de veranderende omgeving en wensen. Van advies en management tot beheer en uitvoer: bij SBM werken we met passie en bezieling aan projecten.

SBM is u niet alleen van dienst bij vastgoedmanagement, maar ook bij bouw- en huisvestingsmanagement. SBM is een advies- en managementbureau voor de bouw- en vastgoedsector en biedt meerwaarde in uiteenlopende sectoren.

Wilt u meer weten over SBM neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van SBM.

 

 

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring