U bevindt zich hier:

Waarom SBM

Uw partner op het gebied van bouwmanagement, vastgoedmanagement en huisvestingsmanagement.

WAAROM?
De waarde van gebouwen is meer dan het financieel rendement dat ermee wordt behaald of de optelsom van stenen en grond. De echte waarde van een gebouw zit vooral in wat het toevoegt aan de doelstellingen van haar gebruikers. SBM gelooft dat huisvesting op alle gebieden van waarde moet zijn. Maatschappelijk, financieel, investerings- en exploitatietechnisch, maar vooral ook voor de gebruikers of bewoners van een gebouw.

HOE?
Wij zien huisvesting niet als noodzaak, maar als één van de bedrijfsmiddelen om invulling en richting te geven aan de strategische doelen van organisaties. Samen met onze opdrachtgevers werken we iedere dag aan gebouwen die zowel financiële, als inhoudelijke doelen realiseren. Wij kijken naar huisvesting vanuit de gebruikers en de doelen, wensen en de behoeften die zij hebben. Dit betekent dat wij willen weten wat er speelt in de wereld en de processen van onze opdrachtgevers, maar vooral ook wat er speelt bij hun klanten. Wij doen er alles aan om samen met onze klanten gebouwen te realiseren die rendement verbinden met een positieve waarde voor iedereen die ermee te maken krijgt.

WAT?

  • Wij zijn SBM. Adviseurs in bouw-, vastgoed- en huisvestingsmanagement.
  • We denken en doen vanuit een geïntegreerde totaalvisie op huisvestingsvraagstukken, en creëren zo ‘huisvesting van waarde’.
  • Specialismen zijn bouwmanagement, vastgoedmanagement en huisvestingsmanagement.
  • SBM is onderdeel van 360Vastgoed en heeft daardoor alle kennis vlakbij die nodig is om naar het geheel van uw vastgoed te kijken.

 

Wilt u meer weten over SBM neem dan nu contact met ons op of kijk op de website van SBM.

Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Postadres
Postbus 665
7600 AR Almelo

Route naar Almelo >

Copyright 2024 - 360Vastgoed - KvK-nummer 06057811

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring